ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΕΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μάιος 21, 2019

Αισιοδοξία για την επιστροφή Murray


Αισιοδοξία προκαλούν οι δηλώσεις του Andy Murray για επιστροφή στο Wimbledon. Ο Βρετανός μετά την χειρουργική επέμβαση στο ισχίο πριν από κάποιους μήνες, αποφάσισε πως εν τέλει θα δώσει το παρόν στα διπλά του All England Club, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή και στα μονά.

Μάιος 21, 2019

Head Tour Athens #5

Το ATHENS TENNIS CENTER σε συνεργασία με την HEAD διοργανώνει το HEAD WEEKEND TOUR #5 όλων των κατηγοριών με δυνατά παιχνίδια και πολύ αγωνιστική διάθεση!

Μάιος 20, 2019

Toni Nadal: "O Κύργιος κάνει κακό στο τένις"


Σχολιάζοντας το πρόσφατο περιστατικό της Ρώμης, ο Toni Nadal πιστεύει πως το λιγότερο που μπορεί να κάνει η ΑΤΡ, είναι να τιμωρήσει τον Νικ Κύργιο.

Μάιος 20, 2019

"Ξεκάθαρο φαβορί ο Rafa στο RG"


Φέτος είχαμε πολλούς διαφορετικούς νικητές στα χωμάτινα τουρνουά, αλλά το φαβορί για το σημαντικότερο χωμάτινο τουρνουά είναι ένα, σύμφωνα με τον Novak Djokovic.

Μάιος 20, 2019

Παύλου και Ντίντο νικητές στα 18άρια του 3ου Ε1 (Pics)


Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται το 3ο Ε1 20ης εβδομάδας στους ομίλους της Ζ' ένωσης. Τα ταμπλό για παιδιά μέχρι 18 ετών, ολοκληρώθηκαν, με την Δήμητρα Παύλου και τον Αλέξανδρο Ντίντο να κερδίζουν τις πρώτες θέσεις, σε κορίτσια και αγόρια αντίστοιχα.