ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΕΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ιούνιος 03, 2020

Σινσινάτι και US Open στη Νέα Υόρκη;


Ένα από τα πολλά ενδεχόμενα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι για τη USTA, φαίνεται να είναι και η μεταφορά του Cincinnati Masters στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες της διεξαγωγής των δυο μεγάλων τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και για να μειωθεί ο κίνδυνος της διασποράς του ιού.

Ιούνιος 03, 2020

Περιμένει παιδί η Bartoli


Σε λίγους μήνες η Marion Bartoli θα γίνει μητέρα, όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media.

Ιούνιος 03, 2020

Το τένις τίμησε τη #BlackoutTuesday


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, οι "Big 3", αλλά και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινότητας του τένις στήριξε δυναμικά την πρωτοβουλία "Blackout Tuesday", που έγινε για τη μνήμη του δολοφονημένου George Floyd και για τον αγώνα υπέρ της ισότητας.

Ιούνιος 03, 2020

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο Topspin Epirus Tennis Center! (pics)


Στις εγκαταστάσεις του Topspin Epirus Tennis Center βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Μαΐου η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η επαγγελματίας τενίστρια, νούμερο 259 στην Παγκόσμια Κατάταξη της WTA, με καταγωγή από την Πρέβεζα, μπήκε στα court του Topspin για να προπονηθεί με τον επικεφαλής προπονητή της ακαδημίας μας Αριστοτέλη Ντάλια και τον προπονητή Ανδρέα Στεργίου.

Ιούνιος 02, 2020

"Το Roland Garros θα γίνει"


Ο πρόεδρος της FFT, Bernard Giudicelli, δεσμεύεται ότι το Roland Garros δεν θα χάσει τη φετινή σεζόν, ενώ είναι αισιόδοξος πως θα επιτραπεί και η προσέλευση φιλάθλων.