ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Ελληνικό τένις διαπρέπει και εκτός γηπέδων!!

Bootstrap Media Preview

 

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου  ο υπεύθυνος της ακαδημίας βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της ITF στο Λονδίνο  καλεσμένος από την διεθνή ομοσπονδία ώστε να παρουσιάσει το άρτιας διοργάνωσης μοντέλο των διεθνών πρωταθλημάτων 

ITF Futures που διεξάγονται στο Lyttos Beach, σε  χώρεςπου διεξάγουν τα αντίστοιχα τουρνουά σε resortξενοδοχεία (Αίγυπτος , Τουρκία ,Τυνησία). 

 

Ο κος Καλαϊτζάκης ανέπτυξε και ανέλυσε όλες τις παραμέτρους για μια καθ’ όλα επιτυχημένη διοργάνωση αλλά και τον τρόπο που πρέπει να υποστηρίζεται στα κομμάτια της επικοινωνίας, διαχείρισης και marketing. 

Επίσης, τόνισε την σημαντικότητα του venue καθώς οι εγκαταστάσεις αποτελούν ίσως έναν από τους πιο καταλυτικούς παράγοντες 

για μια επιτυχημένη διεξαγωγή επαγγελματικών τουρνουά.

 

Η συνάντηση έκλεισε με τους εκπροσώπους  των χωρών να λαμβάνουν σημαντικές λεπτομέρειες ενός απόλυτα επιτυχημένου project

ώστε να αναβαθμίσουν τις διοργανώσεις τους.

 

Ακόμη μια σημαντική επιτυχια για την χωρα μας στο χώρο του τένις καθώς τα διεθνή τουρνουά πουδιεξάγονται στο νησί μας αποτελούν 

πλέον παγκόσμιο πρότυπο σε διεθνές επίπεδο. 

 

Ευχαριστούμε την ΕΦΟΑ και τον πρόεδρο κ. Ζαννιά για την  εμπιστοσύνη που μας δείχνει  στη διοργάνωση αυτού του τόσο σημαντικού γεγονότος για την Ελληνική τενιστική κοινότητα.

Σεπτέμβριος 13, 2018

Τελευταία νέα

Miami Open: Το πρόγραμμα της Κυριακής


Ξεκινάει ο 3ος γύρος στους άνδρες, ολοκληρώνεται στις γυναίκες, με τους Novak Djokovic, Νικ Κύργιο και Simona Halep να αγωνίζονται μεταξύ άλλων. Στο διπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Wesley Koolhof θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά.

περισσότερα...

Ο Federer στο πλευρό των θυμάτων του κυκλώνα Ιντάι


Ο Roger Federer, μέσα από το φιλανθρωπικό του ίδρυμα, προσφέρει σημαντική βοήθεια στους πληγέντες του κυκλώνα Ιντάι, που άφησω πίσω του περισσότερους από 700 νεκρούς σε χώρες της νότιας Αφρικής.

περισσότερα...

"Καθάρισε" στο 3ο σετ ο Nole (vid)


O Federico Delbonis κέρδισε το χειροκρότημα για την προσπάθειά του απέναντι στον Novak Djokovic, o Nole όμως δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Αργεντινό στο αποφασιστικό 3ο σετ και προκρίθηκε στους "16" του Μαϊάμι.

περισσότερα...