ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

2nd Ace Beach Open

Bootstrap Media Preview

To 2ο τουρνουά Ace Beach Tennis Tournament είναι γεγονός. Μετά την πρώτη και άκρως πετυχημένη διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά στο Ηράκλειο, η Ace Tennis Academy διοργανώνει στις εγκαταστάσεις και πάλι του Isla Party Restaurant το 2ο τουρνουά της χρονιάς στις 29-30 Ιουλίου!

Tο τουρνουά θα διεξαχθεί και πάλι με 2 κατηγορίες, (διπλό ανδρών και διπλό μεικτό), και η συμμετοχη θα ειναι 10 ευρώ ανα άτομο +5 σε όποιον θέλει να συμμετέχει και στις δυο κατηγορίες. Δώρα,πολύ μουσική και εκπλήξεις θα υπαρχουν και πάλι, καθώς και το Σάββατο 29/7 θα έχουμε στις εγκαταστάσεις του Isla το καθιερωμένο πλεον πάρτυ για τους συμμετέχοντες και όχι μόνο...!

ΥΓ: Λίγες μέρες έμειναν λοιπόν, οπότε εφοδιαστείτε με υλικό απο την ακαδημία μας, και προπόνησεις έντονες γιατι ξεκινάμε!

Σεπτέμβριος 14, 2017

Τελευταία νέα

Το Ελληνικό τένις διαπρέπει και εκτός γηπέδων!!

 

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου  ο υπεύθυνος της ακαδημίας βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της ITF στο Λονδίνο  καλεσμένος από την διεθνή ομοσπονδία ώστε να παρουσιάσει το άρτιας διοργάνωσης μοντέλο των διεθνών πρωταθλημάτων 

ITF Futures που διεξάγονται στο Lyttos Beach, σε  χώρεςπου διεξάγουν τα αντίστοιχα τουρνουά σε resortξενοδοχεία (Αίγυπτος , Τουρκία ,Τυνησία). 

 

περισσότερα...

Ace Teens Tour 18

Την Κυριακή 13.05 από νωρίς το πρωί τα παιδιά επιπέδου κίτρινης μπάλας  κατέκλεισαν τον χώρο της ακαδημίας για το εσωτερικό τουρνουά.

Όλα τα παδιά αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε παιχνίδια μονού.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με την απονομη των δώρων στα παιδια ως επιβράβευση για την προσπάθεια τους

περισσότερα...

Ace orange tour 18 (06.05)

Την Κυριακή 06.05 από νωρίς το πρωί τα παιδιά πορτοκαλί επιπέδου κατέκλεισαν τον χώρο της ακαδημίας για το εσωτερικό τουρνουά.

περισσότερα...